BBQ-box

29,95

Excl. BTW: €27,48

Model:
Specials
Levertijd:
1-2 werkdagen

Beschikbare opties:

Kwantumkorting

Totaal van bestelling Prijs per product
4 of meer €27,50
8 of meer €25,00
Bestellen

Het minimum te bestellen aantal is 2

Omschrijving

De Feeders BBQ-box is compleet gevuld met de lekkerste, meest Zeeuwse en snelste BBQ ooit! Geen voorbereidingstijd meer, eens wat anders dan die BBQ-hamburger én zo lokaal mogelijk. Het enige wat jij nog moet doen, is het aanzetten van de BBQ zelf. De Feeders BBQ-box is gevuld met entrecôte van Angusfokkerij Poelzicht, lamskoteletten van het Zeeuwse melkschaap, Zeeuwse kippenvleugels van Boris en wilde keta-zalm uit Alaska. We vullen dit lekkers aan met Zeeuws platbrood met verse schapenkaasdip en een salade met quinoa, gegrilde ananas, avocado en feta. Een BBQ is niet compleet zonder lekkere homemade sausjes, dus er zit BBQ-saus, whisky-cocktail saus en aioli bij. Aangezien het dessert bijna het belangrijkste van een goed dinertje is, hebben we ook nog een appelgalette met cranberry's en amandel toegevoegd die je klaarmaakt op de BBQ. Alles dus voor een perfecte BBQ op een perfecte zomeravond! Voor de kids hebben we natuurlijk een speciale kids BBQ-box met een Black Angus burger, kippenvleugels en een appelgalette. 
 

Laat de box thuis bezorgen of afhalen! De BBQ-box heeft een minimale afname van twee personen. 

Bereiding
Het vlees en de vis moet alleen nog bereid worden op de BBQ. 

Allergenen
Bestel de box ook als je glutenvrij of lactose vrij eet! 

Bezorging
Gemeente Goes, Kapelle, Reimerswaal en Borsele
Als je voor 20:00u besteld, dan bezorgen we de volgende dag tussen 16:30u en 18:30u m.u.v. zondag. Je ontvangt ongeveer 15 minuten voor de bezorging een berichtje. Ben je nog niet thuis of kunnen wij je bestelling ergens achterlaten? Laat dat dan even weten! 

Kosten: €4,95; boven de €25,- gratis. 

Postcodes 1000 t/m 3999
We bezorgen op woensdag of zondag op de postcodes 1000 t/m 3999. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €4,95; minimale bestelling van €25,-.


Overige postcodes
We bezorgen op woensdag op de overige postcodes. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €9,95; minimale bestelling van €25,-.

Afbeeldingen (8)