Borrelplank van de maand

9,50

Excl. BTW: €8,72

Model:
Borrel
Levertijd:
1-2 werkdagen

Beschikbare opties:

Kwantumkorting

Totaal van bestelling Prijs per product
4 of meer €8,75
8 of meer €7,95
Bestellen

Het minimum te bestellen aantal is 2

Omschrijving

It’s... wine time! 

De beruchte borrelplank; we staan er om bekend. Gelukkig wisselt ‘ie elke maand, want we hebben wel 172629191 lekkere snacks die we erop willen hebben. 

De borrelplank van deze maand bestaat o.a. uit vitello tonato rolletjes, Oud Veerse schapenkaas, graskaas, Verse schapenkaas dip met platboord, lamskoteltjes van het Zeeuws melkschaap, wilde keta zalm cocktail met avocadomousse en yoghurtrozijnen. De plank is voor minimaal twee personen, maar uiteraard ook voor meer te bestellen! 

Bij een goede borrelplank hoort uiteraard een goede wijn, dussss daarom hebben we bijpassende wijnen voor jullie voorgeproefd van De Catharinahoeve.


Laat deze plank thuis bezorgen, leg het bier koud en kies één van onze geselecteerde wijnen!

Bereiding
Wij zorgen voor de volledige bereiding, jij hoeft alleen de glazen klaar te zetten. De borrelplank kan gekoeld de volgende dag nog makkelijk gegeten worden!  

Allergenen
Wil je een lactose vrije, glutenvrije of veganistische borrelplank? Neem dan even contact met ons op! 

Bezorging
Gemeente Goes, Kapelle, Reimerswaal en Borsele
Als je voor 20:00u besteld, dan bezorgen we de volgende dag tussen 16:30u en 18:30u m.u.v. zondag. Je ontvangt ongeveer 15 minuten voor de bezorging een berichtje. Ben je nog niet thuis of kunnen wij je bestelling ergens achterlaten? Laat dat dan even weten! 

Kosten: €4,95; boven de €25,- gratis. 

Postcodes 1000 t/m 3999
We bezorgen op woensdag of zondag op de postcodes 1000 t/m 3999. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €4,95; minimale bestelling van €25,-.

Overige postcodes
We bezorgen op woensdag op de overige postcodes. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €9,95; minimale bestelling van €25,-.

* Let op! De borrelplank is te bestellen vanaf twee personen (€9,50 p.p.). De weergegeven plank is voor vier personen.

Afbeeldingen (9)