Frambozen ontbijttaartjes

4,50

Excl. BTW: €4,13

Model:
Ontbijt
Levertijd:
1-2 werkdagen

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Met dit ontbijtje begin je je dag sowieso goed. De knapperige havermoutbakjes worden gevuld met kwark en belegd met frambozen. De eiwitten in de kwark en de vezels van de havermout zorgen voor dé perfecte start van de dag. Een ontbijtje bestaat uit twee ontbijttaartjes. Oh en trouwens, dit is ook zoooo lekker als tussendoortje! 

Laat het ontbijt thuis bezorgen en val 's ochtends lekker aan! 

Bereiding
De ontbijttaartjes zijn kant-en-klaar. 

Allergenen
Het ontbijtje kan besteld worden als je lactose of glutenvrij eet. Geef dit wel even aan!

Bezorging
Gemeente Goes, Kapelle, Reimerswaal en Borsele
Als je voor 20:00u besteld, dan bezorgen we de volgende dag tussen 16:30u en 18:30u m.u.v. zondag. Je ontvangt ongeveer 15 minuten voor de bezorging een berichtje. Ben je nog niet thuis of kunnen wij je bestelling ergens achterlaten? Laat dat dan even weten! 

Kosten: €4,95; boven de €25,- gratis. 

Postcodes 1000 t/m 3999
We bezorgen op woensdag of zondag op de postcodes 1000 t/m 3999. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €4,95; minimale bestelling van €25,-.

Overige postcodes
We bezorgen op woensdag op de overige postcodes. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €9,95; minimale bestelling van €25,-.