Kids BBQ-box

12,50

Excl. BTW: €11,47

Model:
Specials
Levertijd:
1-2 werkdagen

Beschikbare opties:

Kwantumkorting

Totaal van bestelling Prijs per product
4 of meer €10,50
8 of meer €8,50
Bestellen

Omschrijving

De Feeders kids BBQ-box is compleet gevuld met de lekkerste, meest Zeeuwse en snelste BBQ ooit! Geen voorbereidingstijd meer, eens wat anders dan die BBQ-hamburger én zo lokaal mogelijk. Het enige wat jij nog moet doen, is het aanzetten van de BBQ zelf. De Feeders kids BBQ-box is gevuld met burger van angusfokkerijk Poelzicht, kippenvleugels van Boris en een appelgalette. Natuurlijk zorgen we ook voor wat extra Zeeuws platbrood en de nodige sausjes. Zo kan jouw kiddo lekker mee BBQ'en met de grote mensen! 
 

Laat de box thuis bezorgen of afhalen! De BBQ-box heeft een minimale afname van twee personen. 

Bereiding
Het vlees en de vis moet alleen nog bereid worden op de BBQ. 

Allergenen
Bestel de box ook als je glutenvrij of lactose vrij eet! 

Bezorging
Gemeente Goes, Kapelle, Reimerswaal en Borsele
Als je voor 20:00u besteld, dan bezorgen we de volgende dag tussen 16:30u en 18:30u m.u.v. zondag. Je ontvangt ongeveer 15 minuten voor de bezorging een berichtje. Ben je nog niet thuis of kunnen wij je bestelling ergens achterlaten? Laat dat dan even weten! 

Kosten: €4,95; boven de €25,- gratis. 

Postcodes 1000 t/m 3999
We bezorgen op woensdag of zondag op de postcodes 1000 t/m 3999. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €4,95; minimale bestelling van €25,-.


Overige postcodes
We bezorgen op woensdag op de overige postcodes. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €9,95; minimale bestelling van €25,-.

Afbeeldingen (8)