Borrelplank van de maand

9,50

Excl. BTW: €8,72

Excl. BTW:
€8,72
Model:
Borrel
Levertijd:
1-2 werkdagen

Beschikbare opties:

Kwantumkorting

Totaal van bestelling Prijs per product
4 of meer €8,75
8 of meer €7,95
Bestellen

Het minimum te bestellen aantal is 2

Omschrijving
It’s... wine time! 

De beruchte borrelplank; we staan er om bekend. Gelukkig wisselt ‘ie elke maand, want we hebben wel 172629191 lekkere snacks die we erop willen hebben. 

De borrelplank van deze maand bestaat o.a. uit oud Veerse schapenkaas van Breel, de drumsticks van De Zeeuwse Kip, gevulde truffeleieren van Sturm, aubergine carpaccio met granaatappel en homemade pesto en leverworst, notenpaté met toast, koffie fuet en wild zwijn fuet van Brandt&Levie. De plank is voor minimaal twee personen, maar uiteraard ook voor meer te bestellen! 


* Let op! De borrelplank is te bestellen vanaf twee personen (€9,50 p.p.). De weergegeven plank is voor twee personen.
* Het assortiment kan wisselen naar gelang de voorraad strekt. 


Laat deze plank thuis bezorgen, leg het bier alvast koud en zet de houtkachel maar alvast aan!

Bereiding
Wij zorgen voor de volledige bereiding, jij hoeft alleen de glazen klaar te zetten. De borrelplank kan gekoeld de volgende dag nog makkelijk gegeten worden!  

Allergenen
Wil je een lactose vrije, glutenvrije of veganistische borrelplank? Neem dan even contact met ons op! 

Bezorging
Gemeente Goes, Kapelle, Reimerswaal en Borsele
Als je voor 20:00u besteld, dan bezorgen we de volgende dag tussen 16:30u en 18:30u m.u.v. zondag. Je ontvangt ongeveer 15 minuten voor de bezorging een berichtje. Ben je nog niet thuis of kunnen wij je bestelling ergens achterlaten? Laat dat dan even weten! 

Kosten: €4,95; boven de €25,- gratis. 

Postcodes 1000 t/m 3999
We bezorgen op woensdag of zondag op de postcodes 1000 t/m 3999. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €4,95; minimale bestelling van €25,-.

Overige postcodes
We bezorgen op woensdag op de overige postcodes. De bestelling wordt geleverd tussen 08:30u en 18:00u. De nacht voorafgaand aan de bezorgdag ontvang je een mail van de bezorgdienst met het verwachte levertijdstip (tijdvak van 2 uur). Bij afwezigheid zullen we het pakketje bij de buren afleveren.

Kosten: €9,95; minimale bestelling van €25,-.
Afbeeldingen (6)